Cabine

Naast de bedden zoals beschreven in het woongedeelte, is er nog een tweepersoons bed, te weten de cabine-hoogslaper (2 bedden voor volwassenen) voorzien van een privacy gordijn. Ook hier kunt u door middel van een trap bij het bed komen. Voor de frisse lucht is er een dakraam en zijramen die open kunnen.
We hebben een DVD speler met scherm aan een draaibaar arm, zodat er eventueel tijdens het rijden gekeken kan worden vanaf de eethoek en 3 persoonsbank en ’s avonds vanuit het bed.

Ook naast het bed zijn er vakken om spullen in op te bergen o.a. boeken, enz. Voor de bestuurder en zijn of haar bijrijder zijn diverse gemakken. O.a. kan je de radio-CD-DVD speler met 2 speakers in de cabine en 2 bij de eethoek, dus naast de cabine ook in het woongedeelte horen.
Er is een TomTom navigatiesysteem Pro7100 (speciaal voor grote campers) ingebouwd die rekening houdt met gewicht, hoogte en lengte, zodat er een route gekozen
wordt die door uw camper gereden kan worden en u niet voor verrassingen hoeft te staan omdat de brug te laag is of de weg te smal is.

Niet heel bijzonder en in veel auto’s zit het al maar de camper heeft een verstelbaar stuur, met 3-punts gordels op de bestuurder en passagiers stoel en cruis control.
In de midden console bekerhouders en kaartenvak zodat u alles bij de hand heeft.

Tijdens het achteruitrijden werkt het DVD scherm in de cabine als achteruitrij camera met geluid. Dus als er iemand u helpt met in parkeren kunt u deze verstaan. Ook de DVD kan zo ingesteld worden dat als de camper vooruitrijdt ook beeld kan geven wat er achter de camper gebeurd, dit kan handig zijn op even te kijken hoe het met de fietsen is of als u een kleine aanhangwagen heeft dat u ziet of alles nog goed bevestigd zit.

De radio is dan echter niet actief. Om bij het rijden goed overzicht te hebben zitten er Elektrische verstelbare spiegels aan de camper die als het nodig is ook verwarmde kunnen worden. Net als bij het bedieningspaneel kan je bij het stuur ook de aggregaat aan en uitzetten. Dit is handig als het woongedeelte te warm wordt en u wilt de airco aan of uitzetten. Dan hoeft u niet te gaan lopen tijdens het rijden.

Comments are closed.