Binnenzijde

Binnen in de camper zijn er diverse slaapplekken mogelijk. Naast het kingsize bed is er een stapelbed (2 bedden voorzien van trap) hier kunnen volwassen slapen.
Op deze plek staat normaal een tafel met 2 bankjes. De 3 persoons bank + 3-punts veiligheidsgordels, kan gemakkelijk omgeklapt worden tot bed en is geschikt voor 1 of 2 kinderen.
De eethoek is voorzien van 2 bankjes met inklapbare tafel, die om te bouwen is naar (2 bedden, ook hier kunnen 1 of 2 kinderen slapen) Onder de bankjes is er opbergruimte, en ook zijn er boven de eethoek kastjes voor allerhande spullen in op te bergen zoals boeken, etenswaren, enz.

Aan de bestuurderszijde zijn diverse stopcontacten aangebracht. Zodra de aggregaat aan staat of er is netstroom vanaf de camping, is het mogelijk om de Ipad, mobieltjes, laptop enz. op te laden of andere elektrische hulpmiddelen te gebruiken. Om te kijken of de tanks niet (te) vol zitten of dat het schone water bijna op is, is de camper voorzien van een centraal monitor panel met controle lampjes voor: Water, de grijze en zwarte watertanks, gas, accu woongedeelte en accu van de auto. Ook kan je de aggregaat, naast de bestuurder, hier aan en uitzetten, de waterpomp aan/uit zetten, verwarming boiler, en zijn de uren af te lezen van de aggregaat.

Door de Slide-outs kunt u binnen een paar seconden aan beide kanten een halve meter meer ruimte gemaakt. Dit maakt het comfortabel wonen als u stil staat. Naaste de airco in de cabine is er ook een airco in het woongedeelte. Tijdens het rijden kan die gebruikt worden als het aggregaat aan staat. Op de camping aanzetten kan wel, maar de buren zullen niet blij zijn als de aggregaat steeds aan staat. En wij zijn het nog niet tegengekomen dat de netstroom op de camping dit toelaat de airco te gebruiken.
In de nachten of in koudere periodes is het behaaglijk warm te krijgen in de camper, naast de slaapkamer, is ook in het woongedeelte voorzien van luchtverwarming.
Dit kunt u regelen doormiddel van een thermostaat. Ook hier geldt dat dit tijdens het rijden aan kan staan.

Comments are closed.