Prijs

Camper met slaapgelegenheid voor 6 volwassen + 3 kinderen 

Prijs

De prijs voor 1 week is € 1.550,00 inclusief b.t.w, verzekering en TV abonnement, dit is tevens het minimale huurbedrag.
In de maanden juli en augustus geldt een minimale huurperiode van twee weken
Bij een huurperiode van meer dan drie weken gelden speciale (lagere) tarieven, vraag naar de mogelijkheden.

Huurperiode

Standaard verhuurperioden begint op vrijdag of zaterdag vanaf 15.00 uur en eindigen op vrijdag of zaterdag om 10.00 uur. Uiteraard zijn in overleg ook andere mogelijkheden bespreekbaar als de beschikbaarheid dit toelaat.
Buiten de vakantieperiodes zijn andere dagen bespreekbaar. Waar we wel altijd aan vasthouden is de prijs per week, meer dagen dan 7 is altijd mogelijk, de prijs zal echter bij minder dagen dan een week niet naar beneden gaan. Een weekend heeft bij ons dus dezelfde prijs als een hele week.

Kilometers

Aantal vrije kilometers per week is 700 kilometer. Dus voor elke dag extra krijgt u er 100 kilometer bij, bij meer kilometers rekenen wij € 0,30 per km inclusief b.t.w. extra.

Betaling/borg

Aanbetaling bij reservering is 10% van de totale som inclusief borg. Vooraf bij boeking vragen wij u een borgsom te betalen van € 700,00, bij terugkomst verrekenen we de eventuele extra kilometers of kleine schades met dit bedrag. De borg wordt binnen 2 weken na terug komst weer gestort op uw bankrekeningnummer.

Verzekering

Onze camper is allrisk verzekerd, het eigen risico per schade bedraagt € 950,00 Als u met onze camper op vakantie gaat is er een Pechhulp+ afgesloten voor u tevens zit hier Repatriëring+ in mee verzekerd. Wat houdt dat in,  Pechhulp+ in heel Europa. Met de Pechhulp+ krijgt u uitgebreide wegenwachthulp bij pech in Nederland, inclusief eigen woonplaats, maar ook in de rest van Europa.  Zo krijgt u bijvoorbeeld hulp bij: Een lekke band – uitvallen van de ruitenwissers afhankelijk van de weersomstandigheden -Ontbreken van de linker buitenspiegel – afgebroken sleutel in deur- of contactslot – verlies of diefstal van sleutels – tanken van verkeerde brandstof – lege accu door stroomverbruikers

Naast sleutelhulp langs de kant van de weg krijgt u ook transporthulp naar de dichtstbijzijnde garage. Kan er niet gerepareerd worden binnen 2 werkdagen? Dan regelt de verzekering voor u een vervangende camper.

Wat houdt Repatriëring+ in:  U moet er natuurlijk niet aan denken, maar stel dat u door ziekte niet meer zelf in staat bent om met de camper vanuit uw vakantiebestemming in het buitenland terug te rijden naar huis. Of dat uw partner of medereiziger uitvalt door ziekte en dat u daardoor niet meer zelf met de camper terug naar huis wilt rijden. Met één telefoontje naar de zekering wordt in die gevallen direct een vervangende chauffeur geregeld, of wordt uw camper op een camper-transporter naar huis teruggebracht. Dit geldt ook wanneer uw partner of medereiziger bij uw uitval wel terug zou kunnen rijden, maar dat niet wil.

Wat is nodig

De feitelijke bestuurder van de camper moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (minimaal C1)voor de betrokken camper wettelijk voorgeschreven rijbewijs. Heeft u geen C1 rijbewijs?, kijk dan op internet om deze eenvoudig en snel te halen,

Wat kan niet

Niet toegestaan is het trekken van een grote en/of zware aanhangwagen.
Huisdieren zijn niet toegestaan in onze camper.
Roken is in de camper niet toegestaan.
Het is niet toegestaan om naar de volgende landen te reizen met onze camper: Iran, Irak en de Russische Federatie.
Verhuur naar wintersportgebieden of voor wintersportdoeleinden is niet toegestaan door de verzekeringsmaatschappij.

Wat kan wel

Het is mogelijk om een aanhangwagen voor een scooter erbij te huren.
Het is toegestaan om een kleine/lichte aanhangwagen achter de camper te hangen tot maximaal 300 kilo totaal gewicht.

Afhalen

De camper kunt u bij ons afhalen in Zoetermeer. De camper halen en/of brengen op zondag is niet mogelijk. Indien gewenst kunt u uw auto kunt u bij ons op het terrein achterlaten er is voldoende parkeergelegenheid.

Vragen

Zijn er toch nog vragen bel gerust naar 06 51572832 of stel uw vraag via de mail: tonvandertang@solcon.nl

Algemene voorwaarden
Huurcontract kampeerauto

Comments are closed.