Algemene voorwaarden

De verhuurovereenkomst is gebaseerd op het ANWB -modelverhuurcontract.De huurcamper is voorzien van een uitgebreid ANWB Bedrijfslidmaatschap met hulpverleningsmodules als; wegenwachtservice, voertuighulp buitenland, vervangend vervoer vervangcamper of auto in binnen- en buitenland, kredietcoupons buitenland en personenhulp buitenland. De modules en voorwaarden staan vermeld op de website van de:  anwbzakelijk.nl. De huurprijzen zijn inclusief WA-Casco- en inzittenden verzekering, 700 vrije kilometers per week. De huurprijzen zijn exclusief brandstof, boven de 700 kilometers per week bedraagt de meerprijs € 0,25 p/km.Reisbestemmingen: 
Alle landen die op de groene kaart staan vermeld mogen met de camper worden bezocht. Dit zijn de landen van West- en Oost-Europa. Met uitzondering van Albanië en het grondgebied van voormalig Joegoslavië en landen waar oorlog of onrust dreigt. Het eigen risico voor de buitenzijde van de camper bedraagt € 955,- per gebeurtenis (afkoopbaar tot € 455,-), ook bij ruitbreuk.  Schade/diefstal aan het interieur, radio/CD, navigatie apparatuur, achter-uitrij camera, zonneluifel en fietsenrek wordt niet vergoed door de verzekering en is voor risico van de huurder, behoudens normale slijtage en gebruikssporen. Wij adviseren u een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsmaatschappij of ANWB. Bij reservering gaat de huurder ermee akkoord dat eventueel zijn/haar persoonsgegevens worden geverifieerd.

(Autoverhuur waarschuwingssysteem BOVAG)
Bestuurder moet minimaal 21 jaar zijn en drie jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B/C.  Alleen de met name genoemde personen in het verhuurcontract mogen de camper besturen. De huurder is verplicht bij schade, ontvreemding, vermissing, etc. van de camper direct politie aangifte te doen en proces verbaal te laten opmaken. Huurder is zelf aansprakelijk voor gemaakte verkeersovertredingen. Huisdieren, roken en tijdens het rijden meenemen van meer personen dan vermeld op het huurcontract is niet toegestaan. De verhuurder besteedt bij calamiteiten de grootste zorg een zo gelijkwaardig mogelijke camper voor vertrek ter beschikking te stellen. Verhuurprijzen zijn gebaseerd op één volledige week incl. BTW.
50% van het totale huurbedrag dient na ontvangst van de mail ter bevestiging  te worden voldaan op bankrekeningnummer 160157059 t.g.v. Tosico Beheer b.v. te Zoetermeer bijgeschreven te zijn. De resterende 50% van de totale huursom dient 3 weken voor vertrekdatum te worden voldaan op bovengenoemd bankrekeningnummer, uiterlijk 6 weken voor aanvang huurperiode. Huurder dient na ontvangst en ondertekening het verhuurcontract inclusief kopie van het rijbewijs binnen een week te retourneren, anders kan de reservering niet gegarandeerd worden. De waarborgsom per huurcontract bedraagt € 700,- te voldoen bij betaling eerste 50% van het huurbedrag per bankoverschrijving voor aanvang van de verhuurperiode. Hiervan wordt een bedrag van € 200,- (100,- interieur en 100,- exterieur) gereserveerd als schoonmaakborg excl. toilet. Bij extremiteiten worden extra kosten in rekening gebracht tot een maximum van   € 500,-. Voor het niet ledigen en reinigen van het chemische cassette toilet wordt het standaard tarief van € 300,- excl. BTW berekend en ingehouden van de totale waarborgsom. Terugbetaling per bank van de waarborgsom, eventueel onder aftrek van kosten, vindt plaats binnen 7 dagen na het terugbrengen van de camper. 

De camper dient schadevrij en van binnen en buiten schoon afgeleverd te worden. Voor het reinigen van de buitenkant van de camper in uw omgeving kunt u terecht op de website: hier vindt u per provincie de grotere wasstraten, graag vooraf informeren of u inderdaad terecht kunt met de camper. De schoon/vuilwater- en toilettank dienen te zijn geleegd. De huurder is verplicht bij het inleveren van de camper de hem bekend zijnde schades en gebreken te melden aan de verhuurder. Bij schade zal er € 50,- excl. BTW in rekening worden gebracht voor behandeling en administratie. Indien blijkt dat de betaalde waarborgsom niet toereikend is en eventuele schades die buiten de WA-casco verzekering vallen ontstaan zijn tijdens de huurperiode zal de huurder direct het meerdere, vastgesteld door de verhuurder, boven de waarborgsom aan de verhuurder ter hand stellen (contant of pinnen). Overschrijding van de huurperiode zonder vooraf overleg met verhuurder is nadrukkelijk niet toegestaan, hiervoor wordt de huurder € 300,- excl. BTW per dag extra in rekening gebracht. Indien de camper, wegens omstandigheden later beschikbaar is, kan slechts aanspraak worden gemaakt op teruggaaf van de huursom van het aantal verloren dagen. Verbruik van benzine/LPG, motorolie, koel- en remvloeistof, reparatie van en kapotgereden banden etc., zijn voor rekening van de huurder. Huurder krijgt de camper met volle dieseltank mee en dient deze met volle tank in Zoetermeer te retourneren. De verhuurperiode begint vrijdag of zaterdag 15.00 uur en eindigt vrijdag of zaterdag 10.00 uur. Indien de camper tijdig gereed staat kan deze in overleg zonder bijkomende kosten eerder worden afgehaald. In de maanden juli en augustus geldt een minimale verhuurperiode van twee weken. In de overige maanden verhuurperiode in overleg. Beperkte buitenstallingsmogelijkheden voor uw auto, Randstadrail Willem Dreeslaan loopafstand. Tot de standaarduitrusting van de camper behoren, een volle benzinetank, stuurbekrachtiging, gasflessen, kachel, koelkast, gasboiler, badkamer met toilet en wastafel, 2 accu’s, 220 volt  aansluitbekabeling, schoon- en vuilwatertanks, gereedschap, stereo/radio/cd, navigatie, achteruitrijdcamera, dakairco, zonneluifel, fietsendrager, watervulslang, toiletvloeistof, technische basiskit, brandblusser, verbandtrommel, 2 stuks Europese Campinggids, 230 V. omvormer, inventaris aanwezig.

Wintersportbestemmingen zijn in de periode van 1 november tot 1 april voor de ervaren wintersport camperaar onder speciale condities en tegen meerprijs mogelijk, vraag naar de voorwaarden.

Comments are closed.