Rondom de camper

Met deze camper kun je jezelf aardig redden.
Om even snel iets klaar te maken in de magnetron heb je een aggregaat 4000 watt, die ook gebruikt wordt voor de airco en eventueel om iets op te laden of elektrisch te gebruiken. Bij de ingang van het woongedeelte is het zonne- en/of terrasscherm van 3 meter, even opletten, maar verder makkelijk te bedienen.
Er is niet direct iets bovenop het dak waar u iets mee moet doen, maar is het nodig dan heeft u een ladder aan de achterzijde die naar het dak gaat.

Erg handig is het automatisch leveler systeem. Dit systeem zorgt dat de camper waterpas komt te staan dus geen geknoei met blokken waar je op moet rijden.
Maar ook handig dat ie veel minder schommelt tijdens het lopen als ie stilstaat op de camping. Onder de camper is volop bagageruimte met afsluitbare luiken, hier kunnen tassen en andere niet al te hoge spullen in, hoge spullen zijn helaas niet mogelijk om onderin de camper neer te leggen zoals een fiets.

Om de grijze en zwarte tanks leeg te maken wordt er een rioolslang meegeleverd die doormiddel van een bajonet aansluiting gekoppeld wordt.
Aan de bestuurderskant wordt de brandstof (Euro95) gevuld, het gas (LPG) voor koken en verwarming, aan de rechterkant vullen en het gas (LPG) voor de camper aan de achterzijde onder de bumper.
Ook aanwezig voor de fietsendrager is een 7-polige trekhaak. Achterop de camper is het reserve band bevestigd.

Ook makkelijk is de buiten douche met warm en koud water, om je even af te spoelen of iets anders schoon te maken.

Tevens voorzien van TV met volautomatische satellietschotel met een recreatieabonnement (21 maart tot 21 september) van Canal Digitaal voor Nederlandse TV, en een Power WiFi zodat het WiFi signaal wordt versterkt dat opgevangen kan worden voor gebruik in of rondom de camper.

schotel

Klik hier voor een impressie van de camper

Klik hier voor een kort filmpje

Comments are closed.