De Camper

De camper is Ford E450 uit Amerika, bouwjaar 2011, het onderstel is een Ford E450 met een turbodiesel intercooler motor van 305 pk. De Ford E450 Fleetwood 31N is het grootste model van Fleetwood model C. met maximaal 10 slaapplaatsen, een hoekkeuken en een ruime toilet/doucheruimte. 

Het is een ideale camper voor een gezin. Wij hebben zelf 6 kinderen en 2 volwassenen gaat uitstekend. Bij een bezetting van 6 personen hoeft u niet in de weer om van de eethoek slaapplaatsen te maken. In totaal zijn er 8 zitplaatsen voorzien van 3 punts veiligheidsgordels.

Behalve alle standaard luxe zoals bv. een grote koelkast, airco, verwarming, een boiler, een 3 pits gasstel, veel kastruimte.

Een luifel van 4 meter, een radio/CD-speler met speakers voor- en achterin, een rook- en koolmonoxidemelder alarm. Tevens is de camper op verzoek voorzien van een complete inventaris. De lengte van de camper (zonder fietsenrek) is 10,00 meter en alleen geschikt voor groot rijbewijs C1.

Tevens voorzien van TV met volautomatische satellietschotel met een abonnement van Canal Digitaal voor Nederlandse TV, en een Power WiFi zodat het WiFi signaal wordt versterkt dat opgevangen kan worden voor gebruik in of rondom de camper.

Comments are closed.