Huur een luxe camper voor 6-9 personen

Deze Amerikaanse Camper is een 10 meter lange Ford E450 met een Fleetwood Jamboree 31N opbouw. Dit is één van de grotere modellen van dit C-model camper. De camper bus is in 2011 gebouwd en datzelfde jaar uit Amerika geïmporteerd. Wil je een royale, luxe 6 persoons camper huren, dan heb je in deze camper alle ruimte en comfort. Je hoeft dan niet iedere avond zitplaatsen in slaapplaatsen om te bouwen Gaan er ook kleinere kinderen mee op reis, dan kunnen in deze camper tot 10 personen slapen.

De cabine

De Ford E450 is uitgerust met een TomTom navigatiesysteem Pro7100. Dit navigatiesysteem is speciaal gemaakt voor grote campers. Dit navigatiesysteem houdt namelijk rekening met het gewicht, de hoogte en de lengte van de camper. Zo kies je alleen routes uit waarmee je niet voor verrassingen te staan omdat de brug te laag is of de weg te smal is!

Voorzieningen in de cabine

Specificaties

Woongedeelte

Direct achter de bestuurder vind je een comfortabele sofa. Tegenover deze sofa staat een dinette: een eettafel met aan beide zijden zitbanken. Verder naar achter, tegenover de badkamer is er nog een zitje met een kleinere tafel en twee kleinere zitbanken.

Door de Slide-outs kun je op je standplaats met een simpele druk op de knop het woongedeelte aan beide kanten een halve meter breder maken. Die is dan 3,6 meter breed.

Onder de zitbanken is er opbergruimte. Daarnaast zijn er boven de eethoek kastjes om spullen in op te bergen.

Koken

De keuken ligt direct naast de eethoek. Alle meest voorkomende spullen die je nodig hebt onderweg om te eten, te drinken enz. zijn aanwezig. Kijk voor de complete inventarislijst op deze link.

Voorzieningen in de keuken

Goed om te weten

Slapen

Achter in de camper vind je een afsluitbare slaapkamer met daarin een king-size bed. Boven het bed is decoratieve leesverlichting ingebouwd. Hier kun je nog rustig even iets voor jezelf doen wanneer iedereen in het grote vertrek slaapt. In deze kamer is volop opbergruimte: er zijn kasten, lades en er is een opbergruimte onder het bed. Tenslotte is er in deze kamer een grote spiegel aanwezig en is de verwarming in deze kamer apart in te stellen.

Slaapgedeelte woongedeelte

Sanitair

De badkamer is relatief ruim. Daar vind je een Dometic toilet met spoeldouche. Naast het toilet bevindt zich een wastafel met warm en koud water en een kastje voor handdoeken. Boven de wastafel hangt een medicijnkastje met spiegel.

De gegoten ABS douchekuip is via een douchewand afgesloten en de douchekop heeft een flexibele slang. Hou er wel rekening mee dat de grijswatertank bij een douchebeurt snel vol raakt. Voer daarom douchewater direct met de bijgeleverde afvoerbuis af. Het dakraam is voorzien van een ventilator. Zo wordt eventuele condens snel weggezogen.

Verwarming & airco

Er zit airco in de cabine en in het woongedeelte. Wanneer het aggregaat aanstaat, kan deze tijdens het rijden gebruikt worden. Hou er rekening mee dat de netstroom op de camping het gebruik van airco vaak niet toelaat. 

In de nachten of in koudere periodes zorgt de luchtverwarming dat het zowel in het woongedeelte als de slaapkamer behaaglijk warm is. Je kunt, ook tijdens het rijden, met en thermostaat de temperatuur regelen.

Inventaris

Bij de huur van deze grote camper is een complete inventaris met o.a. bestek, borden, kommen, bekers, glazen, potten en pannen inbegrepen. Ook inbegrepen zijn 2 campingsets van elk 4 personen, 6 luxe stoelen, 2 kinderstoeltjes en een fietsendrager voor 2 fietsen.

Buitenleven

Aan de kant van de ingang naar het woongedeelte vind je een 3 meter breed zonne en/of terrasscherm. Hier kun je heerlijk in de schaduw relaxen.

Krijg je al zin een avontuur met deze Amerikaanse camper?

Check dan meteen of deze luxe, grote camper beschikbaar is in de periode die je in gedachten hebt.

Je kunt deze camper huren in Zoetermeer. Bij de ophaal- en inleverlocatie is een ruim parkeerterrein. In overleg kun je je auto daar tijdens de reis laten staan.